08 – 15h

+381 69 250 61 22, +381 62 202 072

BIDOK TEX d.o.o.

Dizajnirano i proizvedeno u Srbiji! 
 

BIDOK je domaći brend čija priča počinje 2010. godine.

Za sve nas koji godinama unazad svojim radom i idejama stojimo iza BIDOKA postojala je oduvek samo jedna zamisao – proizvoditi donji veš savršenog dodira.

U samom startu pronalazimo vrhunske dizajnere i duboko verujemo u umeće naših krojača te na taj način BIDOK priča dobija zalet i jedinstveni pravac.

Sa više od 15 godina iskustva u razvoju i proizvodnji donjeg veša i dalje težimo tome da budemo još bolji.

Naš cilj je da ponudimo pravi donji veš za svaki dan, svaki ukus i svaku priliku.

Održivost, kvalite i udobnost

Održivost, kvalitet, udobnost i pažnja posvećena detaljima su nam bili i ostali prioritet svih ovih godina – od dizajna i uklapanja, do razvoja optimalnih materijala i obrade.

Zahvaljujući pozitivnim reakcijama naših kupaca, fini pamuk, ali i celulozna vlakna kao što su viskoza, bambus, micro-modal, postali su naš izbor.

BIDOK Brend

BIDOK Underwear asortiman proizvoda namenjen je ženama i muškarcima koji žele za sebe kvalitet, udobnost i stil, kojima je važno da se osećaju dobro u svom donjem vešu, u svakoj prilici. 

Bez obzira na vaše aktivnosti, da li ste u pokretu i ili ste opušteni kod kuće, naši proizvodi su osmišljeni da vam pruže nežan dodir, sigurnost i samopouzdanje. 

Sa našim komadima donjeg veša uvek ćete imati udobnu i pouzdanu opciju koja se savršeno uklapa u vaš način života. 

Asortiman proizvoda koji se širi

Počeli smo od donjeg veša, ali usled želje da zadovoljimo potrebe naših kupaca, upotpunili smo BIDOK ponudu odećom za slatke snove, basic majicama i rolkama za svaku priliku, trenerkama i helankama za sportske aktivnosti, ali i odećom za trudnice i doilje. 

Inovativni materijali, uvek aktuelni modeli, preciznost izrade i naša strast, kada su detalji u pitanju, održali su nas na istom putu već 15 godina. 

Zahvalnost dugujemo svakom našem kupcu koji nam je ukazao poverenje, odabirom BIDOK proizvida, ali i svakom članu naše, ne tako male, BIDOK porodice.